Sakarya Nehri’nde dev yayın balığı! Balıkçının oltasına takıldı

Sakarya Nehri’nin Geyve ilçesi Ali Fuat Paşa bölgesinde gece saatlerinde balık tutan amatör bir balıkçının oltasına, dikkat çeken büyüklükte bir yayın balığı takıldı.
Geyve’de Sakarya Nehri’nde balık tutan amatör bir balıkçı, oltasına takılan dev yayın balığıyla şaşkınlık yaşadı. Balıkçı, yakaladığı balığı iki eliyle tutarak objektif karşısına geçti.
Balığın boyu dikkat çekti
Geyvemedya WhatsApp İhbar Hattı’na ulaştırılan görüntülerde, yakalanan yayın balığının oldukça büyük olduğu görülüyor. Balığı iki eliyle güçlükle tutan balıkçının görüntüsü, balığın büyüklüğünü de gözler önüne serdi.
Görüntülerde yayın balığının uzunluğunun, balıkçının boyuna oldukça yakın olması dikkat çekti.
Sakarya Nehri’nde büyük yayın balıkları yakalanıyor
Sakarya Nehri, geçmiş yıllarda da amatör balıkçıların yakaladığı büyük yayın balıklarıyla gündeme geldi. Ali Fuat Paşa ve Geyve çevresinde nehirde balık tutanların zaman zaman dikkat çekici büyüklükte yayın balıkları yakaladığı biliniyor.
Bu kez oltaya takılan yayın balığı ise boyutuyla dikkat çekerek bölgedeki balıkçılık meraklılarının ilgisini çekti.
Görüntüler, Geyvemedya WhatsApp İhbar Hattı üzerinden ulaştırıldı.







