Büyükşehir Köylerimizdeki Çalışmalara Hızlı Başladı..

BÜYÜKŞEHİR SASKİ HIZLI BAŞLADI
Yerel seçimler sonrası tüm köylerimizin büyükşehir belediyesine bağlanacağı ilçemizde Büyükşehir Belediyesi SASKİ ekipleri köylerimizdeki çalışmalara hızlı başladı.
Büyükşehir Belediyesi, Geyve köylerinde şebekeleri yeniliyor. SASKİ başlattığı çalışma ile Akdoğan ve Umurbey köylerinde 7,5 kilometre uzunluğunda şebekeyi yenileyecek.
Büyükşehir-SASKİ Hızlı başladı
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Geyve köylerinin içmesuyu sorunları çözüme kavuşturuluyor. SASKİ’nin başlattığı çalışma kapsamında Geyve Umurbey köyünde 5 kilometre uzunluğunda içmesuyu şebekesi yenilenirken, ekipler şimdi de Akdoğan köyündeki şebekeleri yeniliyorlar.
Kayıp-Kaçakla Mücadele
Geyve Akdoğan köyünde 2,5 kilometre uzunluğunda şebekenin yenileneceğini kaydeden yetkililer, çalışmanın kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını ifade etti. SASKİ Su ve Kanal İşletme Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma sayesinde, kayıp-kaçak noktasında önemli tasarruflar sağlanacak. Eskimiş hatların neden olduğu su kaybının yeni hatlar sayesinde yaşanmadığını ifade eden SASKİ yetkilileri, ayrıca şebeke kaynaklı lokal kesintilerin de yeni şebekelerle son bulacağını belirtti.