AVM önündeki cinayette faile adım adım!

AVM önündeki cinayette faile adım adım!

Serdivan’da bulunan bir alışveriş merkezinin önünde 1 kişinin öldüğü, 2 kişininde yaralandığı olayla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Serdivan’da 15 Eylül tarihinde alışveriş merkezi önünde yaşanan ve Geyve’de müteahhitlik, emlak ve kereste işi yapan Yaşar Metin’in hayatını kaybettiği silahlı kavgada yeni bir gelişme yaşandı.

Edinilen bilgilere göre; cinayet zanlısı olarak aranan Y.E.B.’yi arama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken şehirde yeni gözaltılar yapıldı.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri gerçekleştirdikleri çalışmalar sonrasında belirledikleri adreslere eş zamanlı operasyonlar yaptı.

Salı sabahı Geyve’de 3 adrese baskın yapan cinayet büro ekipleri, cinayet zanlısı Y.E.B. ile irtibatlı olduğu düşünülen 3 kişiyi gözaltına aldı. Geyve’de evlerinde gözaltına alınan şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

Dün sabah şubeye getirilen şahısların Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorguları sürüyor. Şahısların önümüzdeki günlerde adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. (Medyabar.com)

 

 

Yayınlama: 20.10.2022
1.772
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.