Geyve Kaymakamı Murat Güven görevine başladı.

Geyve Kaymakamı Murat Güven görevine başladı.

Sinop Gerze Kaymakamlığından 20 Ağustos 2021 tarihli Resmi gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Geyve Kaymakamlığına atanan Murat Güven göreve başladı.

Geyve Kaymakamı Mustafa Kutlu’nun  Sakarya Vali Yardımcılığı’na atanmasının ardından 20 Ağustos 2021 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Geyve Kaymakamlığına atanan Murat Güven görevine başladı.

Geyve’ye Atanan Murat GÜVEN Kimdir?
1977 yılında Ankara doğumlu olup 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Yüksek Lisansını ise Selçuk Üniversitesinde Avrupa Birliği Hukuku üzerine yaptı.
Sırasıyla Afyon Hocalar, Afyon Evciler, Çankırı Yapraklı ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.
Londra’da yabancı dil eğitimi ve İngiltere’de İdari Sistemi yapısı hakkında 1 yıl eğitim aldıktan sonra 17 Nisan 2006 tarihinde Tuzlukçu Kaymakamı olarak göreve başladı.

Daha sonra sırasıyla Tekman İlçe Kaymakamı, Ağrı Vali Yardımcılığı, Cumayeri Kaymakamlığı, Kula kaymakamlığı, İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığındaki görevi, Sinop ili Gerze Kaymakamlığı görevi sonrası 20 Ağustos 2021 tarihi itibariyle Geyve Kaymakamlığı görevine atanmıştır. Kaymakamımız evli 2 çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Geyvemedya.com 

Yayınlama: 29.09.2021
Düzenleme: 03.10.2021 19:49
3.651
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.