Urgancıoğlu Yapı Market Açıldı

Urgancıoğlu Yapı Market Açıldı

Doğu Marmara’nın en büyük yapı marketi…

Tarımdan,Sanayiye,Yapıdan, Endüstriye aradığınız her şeyi bulabileceğiniz Doğu Marmara’nın en büyük yapı marketi Urgancıoğlu 55 bin kalem malzeme ile açıldı

Doğu Marmara’nın en büyük yapı marketi Urgancıoğlu’ndan Muhteşem açılışa Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem YÜCE, Pamukova Kaymakamı Recai KARAL, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A. Akgün Altuğ, Pamukova Belediye Başkanı İbrahim Güven Övün, Geyve Belediye Başkanı Murat KAYA, Pamukova Belediye Eski Başkanı Cevat KESER,AK Parti Pamukova İlçe Başkanı Aziz Burak ÇELİK, Siyasi parti temsilcileri, sakaryaGİAD Başkanı Gökhan Korkmaz ve GİAD üyeleri,daire başkanları, kurum amirleri ve Yöre halkı katıldı.

1978 Yılından bu yana Pamukova’nın hırdavat ve nalburiye sektöründeki dev markası ”Urgancıoğlu” Fatih caddesi D-650 karayolu üzerinde kurduğu 6000 metrekarelik dev yapı market ile tarımdan, sanayiye, yapıdan, endüstriye aradığınız her şeyi bulabileceğiniz, Urgancıoğlu yapı market, “Aradığınız Her Şey”Sloganıyla Açıldı.

1978 yılında başladığı ticari hayatını günümüze değin başarılarla süsleyen Urgancıoğlu Torna Tesviye Atölyesi ile çıktığı bu yolda otomotiv yedek parçaları, tarımsal sulama sistemleri ve en son olarak lastik grublarıyla bölgesel olarak yaklaşık 55.000 kalem malzemeyi Pamukova ve tüm bölgeye sunan köklü bir şirket olarak dikkatleri çekiyor.

Pamukova ve Bölgeyi sevdiğimizi Gösterdik

Açılışta Konuşan Urgancıoğlu Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ali URGAN” Tarımdan,sanayiye,yapıdan, endüstriye aradığınız her şeyi bulabileceğiniz marketin Pamukovamız ve Bölgemize faydalı olacağına inanıyorum. İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.

Pamukova ve Bölgeyi sevdiğimizi Gösterdik .Dedelerime,Babama,eşime ve çocuklarıma Siz değerli dostlarımıza teşekkür ederim.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A. Akgün Altuğ”Sıkıntılı dönemlerde yapılan bu çalışmalar bizleri heycanlandırmıştır. 55 bin çeşit ürünü satan işletmeyi kazandırdığı için Ali Urgan ve ailesine başarılar dilerim.Hayırlı olsun.”

Pamukova Belediye Başkanı İbrahim Güven Övün”Ali Kardeşim açılışın da en iyisini yaptı.Ali bey Pamukova’nın gelişmesi için canla başla çalışıyor.Ali Bey Ticarette dürüstlük ve esnaf ahlakı üzerine örnek kardeşim.Yaptığı çalışma Pamukovamızın çıtasını yükseltmiştir.Hayırlı olsun

Pamukova Kaymakamı Recai KARAL” Pamukova ilçemizin vizyonuna katkı sağlayan bir çalışma hayırlı olsun”dedi
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem YÜCE “Pamukova’da Urgancıoğlu Yapı Market’in yeni şubesinin açılışına katıldık. İlçemize ve işletmemize hayırlı olmasını temenni eder, Rabbim’den bereketli kazançlar dilerim.

Sakarya da Erenler şubesi ile yaklaşık 40 kişiyi ihtistam eden Urgancıoğlu Limitede Şirketi 1978 yılında başladığı ticari hayatını günümüze değin başarılarla süsleyen Urgancıoğlu Torna Tesviye Atölyesi ile çıktığı bu yolda otomotiv yedek parçaları, tarımsal sulama sistemleri ve en son olarak lastik grublarıyla bölgesel olarak yaklaşık 55.000 kalem malzemeyi Pamukova ve tüm bölgeye sunan köklü bir şirket olarak dikkatleri çekiyor.

Koşulsuz tüketici memnuniyetinin ötesinde organize yapısıyla, dünya şirketi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Urgancıoğlu Limitet Şirketi büyük bir projeyi daha hayata geçirmenin haklı gururnu yaşıyor.

Pamukova’da açılan bölgenin en büyük yapı marketi ile başta Sakarya olmak üzere komşu illerinde büyük bir eksikliğini gidermeyi hedefleyen Urgancıoğlu Limitet Şirketi marketin açılışı festival havasında geçti.

Urgancıoğlu Yapı Market, başta Pamukova’nın tarımsal ürünler ve otomotiv ambalaj sektörlerinden sonra Bölge genelinde son dönemde gelişen hırdavat, nalburiye, elektrik, seramik sektörleriyle sektörüne yeni bir ivme kazandırarak, dev markaları uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşturacak.(Gözlemsakarya)

Yayınlama: 13.07.2019
Düzenleme: 15.07.2019 19:18
5.067
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.