Geyve’de Aksal Çelik’le Yeni İstihdam…

Geyve’de Aksal Çelik’le Yeni İstihdam…

AKSAL Çelik Temeli Atıldı…

Geyve İlçesi İnciksuyu Mahallesi Soğanlıklar Mevkiinde, AKSAL Çelik Fabrikasının temel atma töreni yapıldı.

Alınan bilgilere göre; Çelik konstrüksiyon üretecek olan fabrikanın temel atma törenine; AKSAL Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Salman Aksal, İlçe Kaymakamı İlyas Memiş, Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Özdemir ve Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Müftüsü Rahmi Yiğit, İlçe İtfaiye Amiri Ali Arslan, çevre fabrika temsilcileri katıldı.

Açılış öncesinde konuklara yemek ikramında bulunuldu.

Aksal Çelik Yön. Kur. Bşk. Salman Aksal açıklamasında; “İlçede kurulmakta olan fabrikamızın temel atma törenine katılan konuklarımıza teşekkür ederim. 15.000 m2 kapalı alanı olacak fabrikada ilk etapta 250 kişi istihdam edilecek. İlave kapalı alanlar ile bu sayı elbette en kısa sürede artacak. Ülke çapında bir çok köprülerin, fabrikaların yapılarını, son olarak da 3. İstanbul Havaalanı inşaatını yaptık. Bizlere desteklerini esirgemeyen yöneticilerimize ayrıca teşekkür ederim.” Dedi.

Tören İlçe Müftüsü Rahmi Yiğit’in duası ile başladı. Temele bir koyun kurban edildi. Açılışa katılan konuklar, temele harç dökülmesini sağlayan butonlara birlikte bastılar.

Namık Cihan/Geyvemedya.com

Yayınlama: 30.04.2019
Düzenleme: 04.05.2019 08:32
4.953
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.