Esra Çiçekçilik, Sevgililer Gününe Hazır

Esra Çiçekçilik, Sevgililer Gününe Hazır

Organik tarım yöntemiyle seralarda yetiştirilen ve sabahın erken saatlerinde toplandıktan sonra 4 derecede şoklanan ve buket haline getirilen güller, Esra Çiçekçilikte Sevgililer Günü’nde fethedecekleri kalpleri bekliyor.

Geyve İlçesinde; Çelenk, Sepet, Buket, Gelin Arabası, Arajman, Kuru Çiçek, Yapay Tanzime, İthal-Yerli Saksı Çiçek Çeşitleri konusunda akla gelen isimlerden olan ” ESRA ÇİÇEKÇİLİK ” “Sevgililer Günü” ne hazır.

14 Şubat’ın hem çiftler hem de üreticiler hem de satıcılar için önem taşıdığını vurgulayan Geyve ilçe merkezinin güler yüzü ile sevilen isimlerinden Adem Kocaman; “14 Şubat, gülün en önemli ‘altın günü’, yani 365 gün içinde gülün en önemli günü. İnsanların birbirlerine alabilecekleri manada en yüksek, pahada en düşük hediye olarak yine gülü görüyoruz” değerlendirmesinde bulundu. Bu vesileyle Çiçek akla geldiğinde, müşterilerim için elimden gelenleri yapmaktan kaçınmadığını ifade eden Kocaman,yaklaşan ” Sevgililer Günü ” nedeni ile sevginin dili olan çiçeği sevdiklerine armağan etmek isteyenler bekliyorum. Sevginin yaşı-yeri- ifade farkı olmaz. Çiçek ortak dildir. “dedi

Adem Kocaman : 0 530 82016 69

Ercan DEMİR-Geyvemedya.com

Yayınlama: 11.02.2019
Düzenleme: 14.02.2019 18:21
1.556
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.