Ziraat Odası Başkanları Taraklı’da

Ziraat Odası Başkanları Taraklı’da

Ziraat Odası Başkanları Taraklı’da..

Geyve Ziraat Odası Başkanı Süleymen Pınar’ında   katıldığı Ziraat Odaları İl Koordinasyon Toplantısı Taraklı’da Yapıldı.

Taraklı’da Hanımeli Konağında gerçekleşen toplantıya, Taraklı Belediye   Tacettin Özkaraman Adapazarı Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu, Geyve Ziraat Odası Başkanı Süleymen Pınar   ,Akyazı Ziraat Odası Şenel Bayraktar ile İlçe Ziraat Odası Başkan ve   temsilcileri katıldı.

Adapazarı Şeker Fabrikası ile ilgili görüşmenin yanı sıra Taraklı Ziraat   Odasının oluşumu, İl Tarım Müdürlüğü bünyesinde toprak tahlil laboratuar   konuları ile Kocaali İlçesinde Denizbank A.Ş ile çiftçiler arasında yaşanan   sıkıntıların, personel eğitimi, Adapazarı ovası topraklarının korunması,   fındıkta alan bazlı destek, konuları ele alındı.

Toplantının açılış konuşmasını   yapan Akyazı Ziraat Odası Başkanı Şenel Bayraktar, düzenlenen toplantının,   çiftçilerin sorunlarını dile getirmesi adına çok önemli olduğunu belirtti.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman da yaptığı konuşmada   Taraklı’da turizmdeki gelişmelerin yanı sıra tarımsal faaliyetlerde de büyük   artış olduğunu söyleyerek bu özelliğinden dolayı Taraklı da tarıma özel ilgi   gösterildiğini ve faaliyetlerin desteklendiğini kaydetti.

Çiftçilerin ziraat odaları öncülüğünde ürünlerini her alanda daha iyi   değerlendirebilmesini amaçladığına işaret eden Taraklı Ziraat Odası Başkanı   Ruhi Avdan bu çerçevede yapılan toplantının Taraklı’da yapılmas büyük   katkılar sağlayacağını söyledi.

İzzettin Kömürcü-Taraklı

 

Yayınlama: 10.01.2012
Düzenleme: 12.01.2012 10:08
1.112
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.