Geyve’de Çekilen Film TRT Ekranlarında

Geyve’de Çekilen Film TRT Ekranlarında

Geyve’de Çekilen Film TRT Ekranlarında

İstanbul’un yanı sıra Geyve bölgesinde çekilen Son Kuşlar  TV filmi televizyonda ilk kez yayınlanacak..

Bedir Afşin’in yönetmen koltuğunda oturduğu Son Kuşlar’ın oyuncu kadrosunda Şahverdi Ali Eren, Fatma Öney, Senar Sağdıç, Ergül Coşkun, Tolga Kurtunay gibi isimler yer alıyor.

Son Kuşlar filminin konusu

Bekir, İstanbul´da kendi işyeri olan bir esnaftır. Şehir hayatından ve çalışma temposundan bunaldığı için memleketine tatile gitmeye karar verir. Tatili boyunca av yaparak rahatlamayı planlamaktadır. Arabasına atlar ve memleketine doğru yola koyulur. Köyüne varır varmaz tüfeğini kaptığı gibi ormanın yolunu tutar. Ancak av mevsimi değildir ve köylüler bu mevsimde av yapmanın getirdiği uğursuzluktan korkmaktadır. Üstelik daha köye ayak basar basmaz bir sürü terslik yaşanmaya başlamıştır. Köydekiler yaşadıkları her olumsuzluğun Bekir´in köye girişinden sonra başladığını düşünmektedir. Bekir, ormanın derinlerinde vurduğu kuşların başına açacağı dertleri düşünmeden avına devam eder. Köylüler her silah sesinde ormana bakar ve bunu yapanın yolunu gözlemeye başlarlar…

Son Kuşlar Filmi Nerede Çekildi?

Son Kuşlar filmi İstanbul’un yanı sıra Geyve bölgesinde çekildi. Filmin çekim yerleri arasında Alifuatpaşa Doğançay ve Maksudiye gibi bölgeler de yer alıyor.

Son Kuşlar filminde kim kimi canlandırıyor?

Bekir > Şahverdi Ali Eren

Dursun > Sencar Sağdıç

Ayşe Hala > Fatma Öney

Mahmut > Tolga Kurtunay

Fragman

Yayınlama: 25.01.2017
Düzenleme: 28.01.2017 15:38
3.577
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.